banii de mai sus pot fi ai dvs..........

G.P.S UNIVERSAL SRL

CONSULTANTA pentru obtinerea de fonduri nerambursabile SAPARD

Acasa Despre noi Activitati finantate Preturi Contact Avantaje

Activitati finantate de SAPARD

Ferme de pui, porci, vaci, oi, fazani, iepuri, culturi vegetale, panificatie, carmangerie, depozite frigorifice si multe altele pot beneficia de bani de la UE. Trebuie sa alegeti una din idei si sa ne CONTACTATI.

Conditii minimale pentru a putea accesa fonduri nerambursabile SAPARD:

Activitatile care pot fi finantate din fondurile SAPARD:

· Procesare vegetala/animala ( abatoare, carmangerii, fabrici de prelucrare vegetale, fabrici de morarit-panificatie, lapte si produse lactate, oua, vin, etc.).
Suma finantata este de pana la 2.000.000 EURO

· Ferme vegetale/animale si sere ( culturi vegetale , ferme de orice animal/pasare destinata CONSUMULUI UMAN, pomicultura, viticulture, etc.).
Suma finantata este de pana la 500.000 EURO

· Alte activitati cu caracter agro-turistic ( construirea/modernizarea de pensiuni agro-turistice precum si reparatii de cabane/moteluri deja existente in zone rurale, acvacultura, apicultura, melci, etc.).
Suma finantata este de pana la 500.000 EURO
Obs: fondurile pentru constructia/modernizarea de pensiuni agroturistice s-au terminat!

Foarte IMPORTANT: din fondurile SAPARD se pot finanta utilaje, constructii si modernizari de depozite, hale, fabrici, birouri, costurile de proiectare in cazul constructiilor, inclusiv achizitia de animale/pasari, cu conditia sa existe o activitate noua sau o imbunatatire a unei activitati de PROCESARE animala sau vegetala.

Mai jos va prezentam cateva link-uri utile catre site-uri cu informatii utile in legatura cu obtinerea de fonduri SAPARD si/sau alte credite nerambursabile:

Contact


Email: office@efinantare.ro

 

 

2002 efinantare.ro - G.P.S UNIVERSAL SRL